Palvelut

Yrityksenvahvuudetkuvakaavio

Tarjoan yksilöllisiä hevosten ja koirien kouluttamisen palveluita. Haluan auttaa asiakkaitani pääsemään heille tärkeisiin tavoitteisiin ja löytämään moniulotteisia keinoja lisätä samalla eläimen hyvinvointia.

Täältä voit tutustua myös luentokuvauksiini.

More about services in English  here.

KOULUTUKSEN TOTEUTUS

Koulutukset järjestetään sovitussa paikassa pääasiassa yksityisopetuksena, jossa ohjaan eläimen omistajaa/vastuuhenkilöä kouluttamaan itse. Voit kysyä myös mahdollisuutta koulutustuntiin yhteistyökumppanini (Fysio- ja ratsastusterapia Sanna Mattila) hevosella.

Koulutustilanteet järjestetään aina yksilöllisesti kokonaisuudessaan niin, että eläimen hyvinvointi ja koulutukselliset tavoitteet kulkevat käsi kädessä. Vaikka pääpaino olisi eläimen tunnetilan ja käyttäytymisen kehittämisessä halutumpaan suuntaan, voimme kehittää samalla tarvittavilta osin ihmisen tietotaitoja.

Työssäni tuon nykytieteen näkökulmaa ja hyvinvointia edistäviä toimintatapoja helposti hyödynnettäväksi ja turvalliseksi osaksi arkea. Koulutus perustuu halutun toiminnan vahvistamiseen (positiivinen ja negatiivinen vahvistaminen). Palkitsemiseen perustuvalla kouluttamisella lisätään eläimen sopeutumista edistäviä taitoja, luodaan parempaa suhdetta eläimeen sekä lisätään hyvinvointia. Autan sinua luomaan olosuhteet onnistumisille!

En käytä työssäni kipua tai pelkoa aiheuttavia menetelmiä. Myös paineeseen ja sen poistoon perustuvassa apujen käytössä tavoitteena on mahdollisimman harkittu, hienovarainen ja tarkka kommunikaatio. Sitoudun työssäni noudattamaan Suomen eläinsuojelulakia ja Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä.

TUTUSTU HEVOSPALVELUIHINI: https://hetarautiainen.wordpress.com/palvelut/hevospalvelut/

TUTUSTU KOIRAPALVELUIHINI: https://hetarautiainen.wordpress.com/palvelut/koirapalvelut/

Lue lisää myös asiakkaan tietosuojasta sekä koulutuksen ohjeista.